Magunkról / About us

Rólunk:

A Tewecables manufaktúra 2014 óta gyártja nagy gondossággal, egyedi, kézzel készített audio kábeleit. Az elismert német cégek által gyártott alapanyagok mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy hazai kezek is értéket adjanak a termékhez, így a Tewe egy hazai fonatoló üzemben gyártatja a színes és strapabíró fonatot a kábelekre. Ettől a fonattól lesz igazán egyedi, színes és igazán erős ez a madzag. Kábeleink tehát nemcsak kiváló tulajdonságokkal és tartóssággal rendelkeznek, de széles színválasztékunkkal megtalálhatod saját hangszerednek, audioeszközeidnek, stílusodnak megfelelő kábeledet.

 ______________________

Miért válaszd a Tewét:

– minőségi Klotz, Neutrik, és Schulz márkákkal dolgozunk

– minden kábelt gondosan, egyedileg, kézzel rakunk össze

– több fajta kábel közül választhatsz, a kábel méretét, a csatlakozók anyagát, formáját is megválaszthatod

– ha gond van a kábellel, nem tűnünk el, a forrasztásokra garanciát vállalunk

– korrekt áron kiemelkedő minőséget kapsz a kezedbe

– és végül, de nem utolsó sorban: mert baromi jól néz ki!

 _______________________

A garanciáról:

Netán szétcsúszott a forrasztás? Na, olyan nincs…

– 2 év garanciát vállalunk a forrasztási pontokra, de ha úgy adóik, 2 év után is megjavítjuk Tewédet minimális szerelési költségen.

Mi van, ha mégis eltapostam a kábelt?

– strapabíró a Tewe, de ha mégis a kábel purcant ki, akkor a minimális szerelési költségen és a kábel mindenkori m/ft árán cseréljük a kábelt.

Ki állja az esetleges postaköltséget, ha pl. nem vagyok budapesti?

– a javítandó kábel műhelybe juttatásának díja a feladót terheli, de ha a 2 éves forrasztási garanciát érvényesíted akkor a belföldi posta (Magyar Posta ajánlott küldeményeként) díját mi álljuk a termék visszaküldésénél.

____________________________

Ha kérdésed, kérésed van a termékekkel kapcsolatban, keress bátran a +36309251011-es telefonszámon, vagy a lenti lehetőségen. Kedvelj minket a Facebook oldalunkon, hogy tájékozott legyél az új színekkel, akciókkal kapcsolatban! E-mail címünk: tewecables@gmail.com.

Üdvözlettel: Gombai Gellért

 

 

favicon